Cariera mea s-a schimbat mai puțin pentru mine, de asemenea, pentru că m-am ocupat de această circumstanță și de eventualele incompatibilități viitoare foarte atent și responsabil de la început.

Cariera mea s-a schimbat mai puțin pentru mine, de asemenea, pentru că m-am ocupat de această circumstanță și de eventualele incompatibilități viitoare foarte atent și responsabil de la început.

Și așa văd grupul Blue Minds.

Sloganul sună mai degrabă că ceva este furat de la furnizorii de servicii … Nu îl interpretez așa.

Nu ați mai discutat sloganul cu soțul dvs.? Vorbim despre multe, bine și cu bucurie. Dar nu-l sfătuiesc pe soțul meu în probleme politice. Și sunt convins că face ceea ce trebuie.

Nu vrei să te implici în politica de partid? Eu mă implic în politica socială ca în platforma „Pentru că este vorba despre ceva”. Cu toate acestea, politica de partid nu este ceva care mă preocupă și mă conduce.

Ca femeie de afaceri, cum te descurci cu faptul că soțul tău este cancelar federal? Cariera mea s-a schimbat mai puțin pentru mine, de asemenea, pentru că m-am ocupat de această circumstanță și de eventualele incompatibilități viitoare foarte atent și responsabil de la început. Deoarece nu am vrut să-mi pun deoparte cariera de 20 de ani în industria energetică internațională, acest lucru a fost necesar. Și, mai mult, nu m-am definit niciodată prin slujba soțului meu.

Vedeți viața profesională și cea privată suficient de separată? Da. M-am asigurat că cele două sunt compatibile și o fac în continuare cu mare atenție. De exemplu, în 2016 mi-am vândut pachetul de acțiuni în activitatea de consultanță a Blue Minds Group. De atunci, Markus Singer a fost proprietar alături de fostul meu partener de afaceri Bernhard Raberger. Acesta a fost un moment de cotitură, dar a fost bun și corect. Chiar dacă nu am o funcție publică ca soție a cancelarului federal, se poate percepe așa.

Dar faceți publicitate împreună cu el pe pagina de pornire a companiei dvs. Nu știu asta …

Cel puțin există o fotografie cu el pe site-ul companiei, care trebuie să provină dintr-o invitație la o discuție când era invitat în calitate de șef al ÖBB

L-ați însoțit în calitate de cancelar în Israel, nu doar în Israel, ci printre altele. Ca și în alte țări, șefii de guvern sunt uneori însoțiți de partenerii lor de viață. Dacă există astfel de invitații, mă uit la calendarul meu și decid împreună cu soțul meu dacă îl pot însoți sau nu. Dar pentru a fi clar: sunt în Israel cel puțin o dată pe lună și nu trebuie să fac o călătorie în Republica Austria pentru a întâlni oamenii care lucrează cu mine. Și, mai important, la fiecare călătorie de stat pe care îl însoțesc pe soțul meu, plătesc eu însumi biletul și camera de hotel.

Persoanei

Eveline Steinberger-Kern, în vârstă de 45 de ani, din Stiria Superioară, și-a finalizat doctoratul în economie la Universitatea din Graz și a ocupat funcții de conducere la Verbund și Siemens. În 2014 a fondat Blue Minds Company, care se ocupă cu transformarea energiei și investește în start-up-uri.Belen și reduslim Este căsătorită cu cancelarul federal Christian Kern din 2009 și are alături o fiică de zece ani.

Citiți știrile pentru o lună acum gratuit! * * Testul se încheie automat.

Mai multe despre acest lucru ▶

ȘTIRI DIN REȚEA

Câștigă acum adevărate căști fără fir de la JBL! (E-media.at)

Acces nou (yachtrevue.at)

8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at)

Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gusto.at)

În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocărilor? (Trend.at)

Cele mai bune 35 de serii de familie pentru a râde și a se simți bine (tv-media.at)

E-Scooter în Viena: toți furnizorii și prețurile 2020 în comparație (autorevue.at)

Gerfried Sperl la televizor se duelează în jurul

Alegerea Consiliului Național

2017.

Marii jucători, reprezentanți ai partidelor parlamentare, au discutat duminică „În centru” de parcă ar fi apărut în fața consilierilor fiscali și a experților financiari. Cei mici, care în prezent nu sunt reprezentați, s-au certat mai vioi și mai deschis dimineața la ora „orei de presă” și ar putea fi înțelese de o parte mai mare a audienței TV nu atât de numeroase.

Desigur, detalii au fost dezbătute și în rândul celor patru procente candidați și au fost plasate multe saga populiste. Dar trei dintre ei, fostul politician FPÖ Barbara Rosenkranz, fostul verde Peter Pilz și liderul Partidului Comunist Messner s-au concentrat asupra decalajului crescând dintre bogați și săraci. Rosenkranz a numit programul economic FPÖ „neoliberal” (= redistribuire în favoarea celor bogați), Pilz s-a împușcat la cererea ÖVP la fel de neoliberală de a nu impozita „profiturile corporative reținute”. Messner a criticat în principiu că economia determină ce ar trebui să facă politica.

În dezbaterea de seară, doar Green Werner Kogler a susținut un argument similar, criticând că, în ciuda creșterii, cele mai mici zece procente nu au avut de fapt nicio creștere a veniturilor: „Venitul disponibil real a stagnat de zece ani”.

Că șeful clubului SPÖ, Schieder, a rămas remarcabil de precaut, așa cum a susținut un partener social, a fost adevărata dezamăgire. Ministrul Economiei ÖVP, Harald Mahrer, a acționat inteligent, dar similar cu șeful său Sebastian Kurz: De parcă ÖVP nu ar fi fost în guvern în ultimii ani.

Duminica aceasta a devenit clar cât de ciudată este această campanie electorală. Guvernul este format de fapt doar din cancelarul Christian Kern, cei mai buni oameni din ÖVP pretind că nu au fost (sau au fost) acolo. FPÖ se șterge și speră că alegătorii vor uita (vezi scandalul Hypo Alpe Adria).

© Știri

Puteți citi mai multe comentarii de la Gerfried Sperl aici.

Citiți știrile pentru o lună acum gratuit! * * Testul se încheie automat.

Mai multe despre acest lucru ▶

ȘTIRI DIN REȚEA

Câștigă acum adevărate căști fără fir de la JBL! (E-media.at)

Acces nou (yachtrevue.at)

8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at)

Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gusto.at)

În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocărilor? (Trend.at)

Cele mai bune 35 de serii de familie pentru a râde și a se simți bine (tv-media.at)

E-Scooter în Viena: toți furnizorii și prețurile 2020 în comparație (autorevue.at)

Comentarii

Inregistreaza-te

Conecteaza-te cu Facebook

Cancelar

Christian Kern

oprește activitățile campaniei electorale ale SPÖ în cotidianul „Austria”. Și rămâneți cu el.

Cancelarul federal și liderul SPÖ, Christian Kern, se menține la interviul său și la boicotarea reclamelor din campania electorală împotriva cotidianului „Austria”. “Există limite undeva”, a spus Kern marți, într-o conferință de presă despre reportajul ziarului. Editorul „Austria” Wolfgang Fellner a apărat amprenta unei lucrări interne pe care Kern și colab. atestase o „bărbie de sticlă”.

“Va ajuta în campania electorală? Cu siguranță nu, sunt conștient de asta”

Când a fost întrebat la o conferință de presă, Kern a recunoscut că boicotul pe care îl anunțase ar putea alimenta cu siguranță acuzațiile făcute în ziar: „Va fi, dar o văd cu cea mai mare seninătate”. În același timp, președintele SPÖ a subliniat că se ține de linia sa: „Cred că colegii mei au trecut frontierele de mai multe ori, până la un punct în care trebuie să spun, da, iau act de faptul că lucrurile se fac acolo Dar, de asemenea, vă rog să luați notă că, pentru mine, acesta nu este un mediu prin care aș dori să comunic cu austriecii. O văd destul de calm, fiecare este creatorul fericirii sale. “

Kern nu se așteaptă la niciun avantaj de la mișcarea sa, dimpotrivă: “Va ajuta în campania electorală? Cu siguranță nu, sunt conștient de asta. Asta va avea dezavantaje pentru noi, vor continua să facă acest lucru, probabil că vor conduce această campanie și mai furios acum poate fi orice. Dar pe de altă parte: există limite undeva. Nu vreau să le explic fiilor mei în fiecare weekend că ceea ce citesc în ziar este o prostie “, a spus cancelarul.

„Austria” raportase din ziarele interne ale unui fost consilier SPÖ în care Kern era acuzat, printre altele, că ar fi zadarnic și că reacționează adesea la criticile jurnaliștilor ca o mimoză și ca o „prințesă”. Ziarul gratuit îi arătase recent cancelarului în montaje foto chiar și în haine de prințesă. Fellner consideră că abordarea ziarului său este corectă: „Tipărirea„ dosarului ”, la care cancelarul reacționează ca o super mimoză, era o datorie jurnalistică”, a scris el. Kern ar trebui să ia în considerare dacă reacția sa a fost adecvată, un șef de guvern „nu ar trebui să fie un Mimoserl sau o„ prințesă ””.

„E rău în stilul lui Donald Trump”

Luni seara, Kern a anunțat o oprire publicitară în direcția „Austria” prin Facebook și ulterior și-a specificat intrarea pe Facebook ca „anunțuri din campania electorală”. Potrivit lui Fellner, reclamele oprite sunt „aproximativ o sumă uluitoare de 50.000 de euro, care nu va influența nici victoria alegerilor, nici succesul economic al„ Austriei ””. Dar: „Politicienii nu ar trebui să impună interdicții de interviuri și boicoturi publicitare ca„ pedeapsă ”pentru rapoartele care nu le plac.„ Acesta este un stil prost al lui Donald Trump ”, a spus Fellner.

„Document de strategie” de șeful ÖVP Sebastian Kurz

Editorul a amintit că a publicat și „hârtia de strategie” secretă a șefului ÖVP Sebastian Kurz. Acesta din urmă a reacționat „mult mai profesional și mai încrezător decât cancelarul”. Fellner afirmă că „Austria” – „spre deosebire de hipersensibilitatea cancelarului nostru” – nu desfășoară nicio campanie în această campanie electorală și că Kern va continua să fie tratat corect. Fellner: „Anularea anunțurilor nu va afecta raportarea noastră decât rezervările publicitare.”

De mult timp au existat voci în cadrul SPÖ în favoarea opririi reclamelor în „Austria” și în alte mass-media tabloide, nu din cauza vreunei critici aduse șefului SPÖ, ci din cauza raportărilor inflamatorii de care sunt acuzate aceste mass-media. „Secțiunea 8” din SPÖ ceruse, de exemplu, ca mass-media care „sperie” și „elimină grupurile de populație” să nu fie susținută de reclame. Din această cauză, a existat, de asemenea, o dispută juridică între „Austria” și secțiunea 8 în fața instanței comerciale.

Citiți știrile pentru o lună acum gratuit! * * Testul se încheie automat.

Mai multe despre acest lucru ▶

ȘTIRI DIN REȚEA

Câștigă acum adevărate căști fără fir de la JBL! (E-media.at)

Acces nou (yachtrevue.at)

8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at)

Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gusto.at)

În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocărilor? (Trend.at)

Cele mai bune 35 de serii de familie pentru a râde și a se simți bine (tv-media.at)

E-Scooter în Viena: toți furnizorii și prețurile 2020 în comparație (autorevue.at)

Comentarii

Inregistreaza-te

Conecteaza-te cu Facebook

Guvernator al Tirolului

Günther Platter

are la

Summit-ul de tranzit Brenner

nu a semnat Memorandumul de înțelegere din Bolzano.

Protocolul suplimentar introdus de guvernatorul Günther Platter nu a fost inclus în text. “Bavaria ar fi trebuit să facă concesii”, Platter și-a justificat mișcarea în fața jurnaliștilor după întâlnire.

„Să privim acum, doar că ne iubim cu toții, asta nu este al meu”

Nu a existat niciun semn din partea bavareză că ar fi de acord cu gestionarea blocului de camioane de la Kufstein. „Privind acum, doar că ne iubim cu toții, asta nu este al meu”, a subliniat Platter. El va semna numai atunci când de fapt aduce ușurare cetățenilor.

Atât ministrul transporturilor Norbert Hofer (FPÖ), cât și guvernatorii din Tirolul de Sud și Trentino, Arno Kompatscher (SVP) și Ugo Rossi (PATT), au protocolul suplimentar introdus de Tirol, inclusiv autorizarea blocurilor de camioane, angajamentul pentru o limită superioară și taxa de coridor ar trebui să fie inclusă, semnată.

Cu toate acestea, toate părțile au fost de acord că acest lucru ar trebui discutat acum. S-a spus că va reveni pe masă la un nou summit din octombrie.

Toninelli spune nu „acțiunii unilaterale”

Ministrul italian al transporturilor, Danilo Toninelli (cinci stele), a declarat într-o scrisoare împotriva „măsurilor unilaterale” de restricționare a traficului de camioane pe axa Brenner. În același timp, Italia depune eforturi mari pentru a transfera treptat traficul camioanelor pe calea ferată. Între timp, ministrul german al Transporturilor, Andreas Scheuer (CSU), a criticat aspru guvernatorul Tirolului, Günther Platter (ÖVP).

„Măsurile unilaterale de restricționare a traficului, care atât din partea italiană au un impact negativ asupra mediului, cât și asupra vânzărilor companiilor noastre, nu sunt acceptabile”, a scris Toninelli, care nu a participat la summitul Brenner de la Bolzano. Astfel de măsuri ar fi contrare principiului liberei circulații a mărfurilor în Europa.

Italia este, în același timp, „în prim plan” în eforturile de a transfera treptat traficul de mărfuri pe calea ferată. „Ne așteptăm ca guvernul austriac să recunoască acest angajament”, a scris ministrul, politician de vârf al Mișcării Cinci Stele. Toninelli s-a pronunțat, printre altele, pentru o optimizare a liniei ferate Brenner deja existente, precum și pentru măsuri de promovare a mijloacelor de transport mai puțin poluante.

Scheurer îl critică pe Platter

Între timp, Scheuer, care nici nu a participat la summit, a criticat eșecul lui Platter de a semna „Memorandumul de înțelegere”. “Știu de multă vreme că guvernatorul Tirolului folosește summit-ul Brenner ca platformă și nu semnează planul de acțiune convenit. Acesta este un stil foarte prost”, a scris pe Twitter Scheuer. De aceea a anulat din timp. “Partea germană este întotdeauna pregătită să vorbească și orientată spre soluții. Comportamentul net ne blochează în procesul comun de la Brenner”, a spus Scheuer în direcția guvernatorului tirolez.

Coordonatorul UE pentru tunelul de bază Brenner (BBT), Pat Cox, a numit rezultatul summitului la conferința de presă “nu ideal, dar totuși de succes”. Deoarece cu semnătura lui Hofer, cel puțin toate statele în cauză ar fi semnat memorandumul. El a respectat, dar a regretat eșecul Tirolului de a semna, a adăugat Cox. Hofer a asigurat populația tiroleză că, în orice caz, situația se va îmbunătăți odată cu semnarea. „Va exista o oarecare ușurare”, a subliniat ministrul transporturilor.

Citiți știrile pentru o lună acum gratuit! * * Testul se încheie automat.

Mai multe despre acest lucru ▶

ȘTIRI DIN REȚEA

Câștigă acum adevărate căști fără fir de la JBL! (E-media.at)

Acces nou (yachtrevue.at)

8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at)

Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gusto.at)

În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocărilor? (Trend.at)

Cele mai bune 35 de serii de familie pentru a râde și a se simți bine (tv-media.at)

E-Scooter în Viena: toți furnizorii și prețurile 2020 în comparație (autorevue.at)

Comments are closed.