Acest lucru are ca rezultat, de obicei, o mahmureală de produs pentru tenul în care tenul meu este roșu, iritat și inflamat.

Acest lucru are ca rezultat, de obicei, o mahmureală de produs pentru tenul în care tenul meu este roșu, iritat și inflamat.

RELATAT: 30 de alimente superioare cele mai sănătoase pentru femei Sucul poate ameliora durerile musculare Un studiu spaniol în Jurnalul de chimie agricolă și alimentară a descoperit că consumul de suc de pepene verde poate fi destul de liniștitor după un antrenament înfiorător. Sportivii care au consumat puțin mai mult de 16 uncii o oră înainte de exercițiu au avut mai puțină durere musculară și o frecvență cardiacă mai mică în decursul unei zile.

Acest lucru se poate întâmpla pentru că pepene verde conține o substanță naturală numită citrulină care a fost legată de funcția arterei îmbunătățită și de scăderea tensiunii arteriale. De fapt, abilitatea sa de a relaxa vasele de sânge i-a determinat pe cercetătorii universității din Texas AM să spună pepenele verde are efecte similare Viagra.

Dar va trebui să priviți dincolo de carnea roz dacă doriți cu adevărat să vă încărcați pe citrulină – este concentrat cel mai mult în coajă. Dacă nu este lucrul tău, poți să-l salvezi întotdeauna pentru decapare sau conservare mai târziu, spune Sass. Este un fruct ȘI o legumă Vorbesc despre o supraviețuire.

Ca majoritatea fructelor, pepene verde este produsul unei plante producătoare de semințe și are un gust dulce semnat. Dar poate fi urmărită din familia dovleacului, a dovleacului și a castraveților, cunoscută sub numele de Cucurbitaceae. Vă amintiți cum puteți mânca șoriciul? Natura dublă a pepenelui face ca totul să fie comestibil, așa că nu există nicio scuză pentru a lăsa nicio parte în urmă.

RELATAT: 20 cele mai bune alimente pentru mâncare pentru micul dejun Este ambalat cu apă, bine, acum este un aliment cu o putere de hidratare serioasă. Pepene verde este de 91,5% apă, conform USDA. Asta este o afacere mare, deoarece modul în care a fi deshidratat este rău pentru sănătatea ta.

Un studiu publicat în The Journal of Nutrition a descoperit că femeile cu o deshidratare ușoară au avut dureri de cap, concentrare slabă, oboseală și stări de spirit mai proaste. Mai multe motive pentru a bici câteva rețete de pepene verde, stat.

RELATED: 23 Superfruits You Need Now Există o varietate galbenă Este greu de crezut că există un pepene verde care nu este roz pe interior, dar există o altă varietate, cunoscută sub numele de Yellow Crimson, are un interior însorit, iar carnea are un gust mai dulce, asemănător mierii. .harmoniqhealth.com Chestia este că cele două sunt aproape identice la exterior, așa că, dacă nu citiți indicatoarele la magazinul alimentar sau la piața fermierilor, poate fi greu de spus care este.

Dacă doriți pepenele obișnuit roz, cereți un Crimson Sweet. Rețineți că nimeni nu știe cu adevărat care este valoarea nutritivă pe care o oferă soiul galben. Cele mai multe cercetări au fost făcute pe tipul roz, spune Sass, deci cel mai bine să rămânem cu asta sau să rotunjim un mix bun al ambelor.

Am urmat rutina de îngrijire a pielii Victoria’s Secret Angels – și a fost efectiv ușor Această rutină simplă a pielii ajută la crearea de piele strălucitoare a îngerilor Victoria’s Secret Îngerii sunt mereu sportivi. De Erin Lukas, InStyle.com 09 decembrie 2016 Publicitate Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet E-mail e-mail iphone Trimiteți mesaj de tipărire Image zoom Thomas Concordia Getty Images Mărturisire: Nu sunt un V Modelul secret al lui ictoria nu va fi niciodată, dar am acceptat această realitate și am ajuns la ea.

Întrucât cea mai mare parte a timpului meu liber este petrecut în coada mea Netflix, împărtășind meme-uri pe Instagram și îmi vine mult prea înfometat pentru a merge vreodată la o dietă reală, abs-urile dure, cum ar fi un înger, vor fi întotdeauna în afara problemei. În timp ce nivelul de fitness al Îngerilor este ceva care trebuie aplaudat, întrucât cineva cu pielea predispusă la acnee, am invitat întotdeauna pielea limpede și radiantă a modelelor, care (îmi pare rău că este evident), pare că au folosit acele aripi pentru a zbura din cer pe pistă a prezentării anuale a modului Victoria’s Secret Fashion.

Întrucât testarea produselor și a diferitelor rutine de înfrumusețare face parte din meseria mea, urmând același regim de îngrijire a pielii ca îngerii atunci când pregătesc pentru spectacol a meritat o lovitură. Și dacă rezultatul final a fost un ten strălucitor care a rivalizat cu un înger? Luați în considerare echivalentul unui model pentru prima dată care-și ia aripile.

RELATED: Consultați cele mai sexy aspecte din 2016 Fashion Fashion Secret din Victoria După cum se dovedește, rutina modelelor este destul de standardă și de fapt nu necesită prea mult efort suplimentar. „Principalul meu obiectiv al pielii pentru modele este acela de a realiza o strălucire luminoasă și o definiție. Vreau să le las cu pielea perfectă, care este pregătită pentru machiaj și gata pentru spectacol ”, mi-a spus Mzia Shiman, faimoasă faimoasă și femeia din spatele tenurilor uimitoare ale Îngerilor.

Deși lucrează în mod regulat la Îngeri pe tot parcursul anului, le oferă toată rutina de îngrijire a pielii, pe care să o urmeze în săptămânile premergătoare spectacolului, precum și un tratament profesional în weekendul înainte de înregistrare. Mai presus de toate, Shiman avertizează modelele împotriva introducerii de noi produse sau tratamente – de care sunt complet vinovată, deoarece aștept în mod irațional să văd rezultate instantanee atunci când folosesc produse pentru piele.

Cu toate acestea, am practicat autocontrolul timp de trei săptămâni și am fost monogam cu rutina Îngerilor. Formația de dimineață constă în curățarea cu lapte de curățare esențial Decléor Aroma Cleanse Essential (30 dolari; nordstrom.com), o spritură a Decléor Aroma Cleanse Essential Tonifying Lotion (30 $; nordstrom.com) și aplicarea Decléor Aromessence Rose D’Orient Soothing Serum (73 dolari; ; nordstrom.com).

Noaptea, facialistul sugerează că Îngerii își termină zilele spălându-și fețele cu Decléor Aroma Cleanse 3-in-1 Hydra-Radiant Netezire Cleansing Mousse (35 dolari; nordstrom.com), spriting pe loțiunea tonificantă și masaj pe balsamul nocturn calmant de decelor Aromessence Rose D’Orient Soothing (42 dolari; dermstore.com). RELATED: 15 Jaw-Dropping Looks din Victoria-Secret Fashion Show 2016 după „Modelele beneficiază foarte mult de tratamente calmante, motiv pentru care noi am produse și tehnici care lucrează împotriva inflamației, roșeață și deshidratare”, a explicat Shiman atunci când a întrebat cum a convins cea mai optimă rutină pentru modele.

Și după câteva zile, am putut vedea aceleași efecte și asupra pielii mele. De obicei, atunci când mă declanșez, am supradozat la fiecare produs de combatere a acneei pe care o am în cabinetul meu de medicamente, deși știu mai bine. Acest lucru are ca rezultat, de obicei, o mahmureală de produs pentru tenul în care tenul meu este roșu, iritat și inflamat.

În doar câteva zile după ce am început să urmăresc gama de produse Shiman, pielea mea era vizibil mai calmă. Am avut mai puțină inflamație și, în afară de vopsea medie sau două care au coincis cu ciclul meu, pielea mea era relativ limpede. Cu toate acestea, mă așteptam ca toate acestea să se schimbe atunci când am călătorit în weekendul de Ziua Recunoștinței.

În afară de faptul că aerul din zbor aspiră toată umezeala din piele, m-am arătat într-un weekend de glutonie plină de alimente pe care Shiman le recomandă modelelor să-și țină mâinile departe de carbohidrați și feluri de mâncare sărate. În timp ce Shiman tratează Îngerii într-un Oxygen Facial chiar înainte de spectacol și se asigură că folosesc Decléor Aurabsolu Instant Glow Hydrogel Mask (20 $; decleorusa.com) de câteva ori pe săptămână a emisiunii, am mers pe traseul mai practic și am apărut pe masca Hydrogel după zborul meu.

Strălucirea instantanee pe care mi-a oferit-o pielea de mască de hârtie de iasomie poate să nu fi fost eterică, dar tenul meu părea proaspăt și prăpădit pentru a justifica un compliment din partea prietenilor mei, ca să nu mai vorbim de noua, generoasă, asemănătoare cu pielea mea … și asta este mai bun decât orice pereche de aripi. Acest articol a apărut inițial pe Instyle.com.

Tweet Ce mâncăm, noi tratamente pentru Alzheimer și pericol de aer înfricoșător în interior 15 iulie 2009 Publicitate Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet E-mail e-mail iphone Trimite mesaj text Tipărire Acum este ceea ce numim ușor: o listă de alimente tipărită pentru cinci mese rapide, serioase și accesibile la familie, inclusiv la sagna, pui cu sos Worcestershire și ciorbă de fasole neagră cu foc lent. Abia așteptăm să vedem ce este în magazin pentru săptămâna viitoare! [All You] Astăzi am aflat că mulți americani dețin o variantă de gene care le pune un risc mai mare de a dezvolta probleme de memorie la vârsta mijlocie.

Din fericire, există și câteva vești bune legate la orizont: Studiile preliminare arată că un nou medicament poate îmbunătăți cunoștințele la persoanele cu Alzheimer, în timp ce un nou vaccin pare să ajute la combaterea creierului “încurcat” asociat bolii. [Forbes] Am avertizat despre pericolele de a trimite mesaje în timpul mersului (ca să nu mai vorbim de prea multe mesaje în general), dar copiii din ziua de azi nu par să asculte. Acum unul dintre ei a plecat și a căzut într-o gaură.

Să fie aceasta o lecție! [Parentdish] Ne-am gândit că știm toate lucrurile pe care trebuie să le verificați într-o casă nouă – cum ar fi mucegaiul, plumbul și radonul – dar o poveste înfricoșătoare din New York Times de ieri a dezvăluit o amenințare neașteptată și surprinzător de periculoasă: substanțe chimice persistente rămase în case care au fost laboratoare de metode. Este suficient să ne facă să trecem în revistă elementele de bază despre siguranța la domiciliu și problemele legate de calitatea aerului în interior, precum cele din această diagramă utilă și articolul însoțitor. [Această casă veche] Este miercuri, ceea ce înseamnă aici, la Health.com, ne-am petrecut ziua Tweeting ce mâncăm!

Este posibil să urmăriți deja @goodhealth pe Twitter, dar va trebui să consultați și @feelgreatweight pentru a obține o privire interioară asupra redactorilor noștri sănătoși (sau nesănătoși, dacă cafeneaua servește cartofi prăjiți). [Twitter] Must-Have Fall Color: Wine Fie că îl numiți Chianti, Bordeaux sau visiniu, roșu cald, tonifiat de pământ, este cu siguranță culoarea „it” pentru toamnă, spune Kendal Perez, expert în oferte pentru hasslefreesaving.com. Adăugați tendința de pistă în garderoba dvs. cu o pereche elegantă de blugi burgundy sau pur și simplu puneți un ruj crimson.

De Diana Cerqueira, 24 septembrie 2012 Publicitate Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet E-mail e-mail iphone Trimiteți mesaj de tipărire Imagine zoom Credit: Laura Doss Fie că îl numiți Chianti, Bordeaux sau visiniu, roșu cald, tonifiat de pământ cu siguranță culoarea „it” pentru toamnă, spune Kendal Perez, expert în afaceri pentru hasslefreesaving.com. Adăugați tendința de pistă în garderoba dvs. cu o pereche elegantă de blugi burgundy sau pur și simplu puneți un ruj crimson.

Ca ghid general pentru alegerea nuanței de buze potrivite, gândiți-vă la roșii maronii pentru tonuri de piele medii până la închise și roșii de prune pentru tenuri mai deschise. Și stați departe de finisajele mate greu de purtat – pot fi uscate și fac ca buzele subțiri să pară mai subțiri.

În schimb, optează pentru culori hidratante ale buzelor pline de ingrediente hrănitoare precum untul de shea și vitamina E. Pentru a păstra aspectul modern, rezistă nevoia de a-ți aplica rujul direct din tub. Utilizați degetul arătător pentru a apăsa formula peste buzele superioare și inferioare pentru un efect de pete moale. Păstrează-ți restul machiajului ușor și neutru, astfel încât să nu parii prea bine.

Formați-vă căutărileBobbi Brown’s Beauty Rehab The Cele mai bune culori de machiaj pentru chipul dvs. Pooch-ul dvs. ar trebui să fie un câine de terapie? 3 Moduri Animale de companie beneficiază de sănătate În fiecare săptămână, câinele meu, Murphy și vizităm o casă de reabilitare din apropiere pentru pacienții vârstnici.

Murphy este un câine de terapie certificat, așa că lucrăm împreună ca o echipă pentru a aduce puțină fericire în viața acestor oameni. Ora pe care o petrecem făcând vizite este cu ușurință punctul culminant al săptămânii mele. De Tina Haupert 19 iunie 2013 Publicitate Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet Mail Email iphone Trimite mesaj text Tipărire În fiecare săptămână, câinele meu, Murphy și vizităm o casă de reabilitare din apropiere pentru pacienții vârstnici.

Murphy este un câine de terapie certificat, așa că lucrăm împreună ca o echipă pentru a aduce puțină fericire în viața acestor oameni. Ora pe care o petrecem făcând vizite este cu ușurință punctul culminant al săptămânii mele. Zoom imagine Imediat ce Murphy și cu mine intrăm în casa de bătrâni, văd fețele oamenilor imediat luminate – toată lumea de la rezidenți la personal, chiar și vizitatori care trec pe aici.

Unii dintre acești oameni se ocupă de boli cronice și probleme de sănătate nu atât de amuzante, așa că atunci când Murphy vizitează cu ei (fie stă pe pământ, fie îl ridic, pentru a putea fi îngrijit), dispoziția lor se schimbă instantaneu. Se pare că prezența unui câine îi ajută să uite de provocările cu care se confruntă în prezent cel puțin de puțin timp. Îmi place să văd câtă bucurie aduce Murphy în zilele acestor oameni.

Câinii de terapie și alte animale de companie pot avea un impact real asupra sănătății pacienților. Cercetările arată că pot ajuta la scăderea tensiunii arteriale, precum și la îmbunătățirea condițiilor specifice, precum depresia și anxietatea. Pacienții cu cancer au atribuit chiar o recuperare mai rapidă datorită unui prieten blănos.

Cu aproximativ șase luni în urmă, Murphy și cu mine am devenit o echipă de câini de terapie printr-o organizație locală non-profit numită Dog B.O.N.E.S, care are ca scop principal să antreneze câinii în scop terapeutic.

Comments are closed.